Followers

Thursday, March 10, 2011

lunch with staff..

ary ni adelah hari yang best giler bgi aku..
sbbnyer hary nih bos bawak 1 opis p makan kat
HILTON HOTEL PETALING JAYA...

Makanan dea not bad loll..
sdap jugak..
1st of oll aku mkan salad with a bit of thousand island sos +
mayonis + black pappper stickk .
Dging dea seriously lembut giler.
terbaik wOkk..yump yumpp.. terliur x???
pastu plak aku makan sup potato add kan sket ngan crunchy bread ngan
cheese slices pastu dgn sikit garlic and parmesan breadd..
then aku p amik ice cream perisa
strawberi + cocholate + vanilla + camporkan ngn coklat cairr = ????..
yump2 sdap banggat.. kenyang gilerr kotss

last skali aku p amik cake...
kek dea mang sdp gilerr arghh. rse cm nak lagi err..
byak jgak lah kek yg dea sediakan antara kek yg aku makan
ialah : cheese cake , brownies , strawberies cake , choclate cake.. n byak lagi lah desert2 yg laen.. byk btol nme saintifik kek2 dea maleh rse nyer nak menghafall nme2 tuh.. so ape lagi Telan je lahh.. heeee..
tp un mmg thanks aloot to my bozz coz blanje kitoang lunch hary ni..
pastu lunch hary ni bukan sje2 jer ok..
sbnyer ade salah soang staff yang dah kerje lame kat sini nak berhenty keje becOz dea Nak sambung blajOr.. KAtenyerrr !!
nme ddea encik raziff.. ok lah.. dea pon baek org nyerr..
k lah smpai disini shjee.. ni aku sediakan sdikit gambor untuk tatapan semuee..



No comments:

Post a Comment